Samo se okreni i idi… Istina je da ce boleti,ali boli vise kada volis onog ko tebe ne voli…

Samo se okreni i idi… Istina je da ce boleti,ali boli vise kada volis onog ko tebe ne voli…

12. Aprila 2023 0 By Dejana

Nekada je najbolje sto mozemo da odemo. I to nije znak da smo slabi, to je znak da sebe cenimo dovoljno.

Idi od onog ko ne zna da te voli. Idi od onog ko ne zna da ti uvrati ljubav ljubavlju,  jer si neko ko ume da voli  i neko ko itekako zasluzuje da bude voljen. Samo se okreni i idi i nemoj nikome da dozvolis da ti prica kako ces ziveti i koga ces voleti. Sve i da ga volis najvise na svetu, sve i da ti se cini da nikada neces naci svoju srecu bez njega, samo idi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

On je samo jos jedan muskarac u niz onih koji su te lagali. Razlika je samo u tome sto je on jedini kojeg si volela do neba i nazad. Nikad ti niko nije bio tako vazan, nikad ti niko nije bio tako bitan, a bio je i ostao samo dobar lazov i nista vise. Ti se i dalje nadas da ce on da se promeni. Ti se i dalje nadas da ce on da shvati da si ti posebna i da se uveri u to kolika je snaga tvoje ljubavi,ali gresis. On je samo jos jedan muskarac u nizu onih koji nece umeti da te vole, jer te ne zasluzuju.

Ali, znaj, kada odes od onog ko je pogresan ti ces moci da kazes da si pronasla onog ko je pravi. Mozda ces morati da cekas neko vreme pre nego dodje onaj koji je pravi. Mozda ces morati da patis, mozda te ceka tezak i bolan period… Ali, uvek imaj na umu da sve na svetu bude i prodje, pa tako ce i ta bol.

Samo skupi svu snagu sveta da odes i da okrenes ledja onome ko nikada nije bio vredan tvoje ljubavi i ko nikada nece ni biti. Idi, jer je to najbolje sto mozes da uradis.

Okreni ledja, jer je on samo muskarac koji prica bajke, jer je on  samo neko ko je bio i ostao jos jedan u nizu onih koji ne znaju da cene ono sto sa tobom imaju. Jednom ce doci onaj koji ce te voleti i to je jedino sto je vazno i bitno. Jednom, ti ces biti srecna zena, i to je jedino sto je vazno.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ne prastaj onome ko te laze. Ne tolerisi onom ko je od pocetka bio samo los covek, i nista vise. Ne nadaj se promeni onoga ko ne zeli da se promeni, ko za to nije spreman, a ni sposoban…

Samo skupi svu snagu i kreni dalje, i vazno je da uvek  sebe stavis na prvo mesto. Ti si predugo prastala, ti si se previse trudila, ali vreme je da odustanes. Vreme je da dignes ruke od svega i da sebe i svoje zelje stavis na prvo mesto.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2