Nemoj nikome biti opcija,po cenu toga da zauvek ostanes sama!

Nemoj nikome biti opcija,po cenu toga da zauvek ostanes sama!

7. Aprila 2023 0 By Dejana

 Srce ne bira koga ce zavoleti. Srce ne bira kome ce dati svoju ljubav, kome ce se pokloniti…

Ali, srce  cesto pogresi. Nekada mislimo da nas neko voli, pa mu damo i ono sto nemamo. A  onda krene haos, bol i tuga, i onda nastupi vreme za kajanje…

Nemoj nikada da zaboravis koliko vredis. Da vredis, da si ti-ti, sa svim tvojim manama, i vrlinama. I ako zavolis pogresnog, znaj da je to u redu. Znaj da je u redu i da patis, i da se kajes, i da zelis da vratis vreme i jos mnogo toga. U redu je voleti osobu koja je pogresna, ali nikada nije u redu nekome biti samo opcija. Nemoj da dozvolis sebi da ti neko prica kako ces ziveti, nemoj da dozvolis sebi da  budes nekome na usluzi.

Ma, sve i da ga volis najvise na svetu, samo ostani ono sto jesi i ponasaj se u skladu sa tim. Ne smes bas nikada da dozvolis sebi da budes ona koja ceka da je neko nazove, da je nekome uvek na usluzi. Da budes ona koju ce on da zove, kojoj ce doci samo kad nema nikog drugog.

A posebno nemoj da dozvolis sebi da cekas da on dodje od nje. Nikad, ni u kom slucaju, ne smes da dozvolis mu budes opcija, da mu budes druga.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ako nisi prva i jedina, bolje ti je da budes sama. Ako ga nemas samo za sebe, samo kreni dalje, i bezi… Bezi od toga loseg bica kojem si dala svoju dusu i svoje srce,a  on tebi samo dao bol.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2