Horoskop za noc punog meseca u vagi:Evo kome  ovaj 6.april moze da promeni zivot!

Horoskop za noc punog meseca u vagi:Evo kome ovaj 6.april moze da promeni zivot!

5. Aprila 2023 0 By Dejana

  Nocas je pun mesec u znaku vage.I bice ovo fenomen koji moze da donese neocekivani obrt.

 

  OVAN

Noc punog meseca ce biti prilika da donesete neke odluke. Dok ce mnogi drugi znaci biti emotivni, moramo da kazemo da cete vi biti znak koji ce biti razumniji nego inace. Ovo je noc za dobre odluke.

 

 BIK

Kada je u pitanju noc punog meseca, vi necete osetiti posledice. Moze se reci da na vas ovaj fenomen nece  uticati. No, moramo da pomenemo da je ipak jako vazno da u ovom periodu ne pozajmljujete novac.

 

 BLIZANCI

Noc koja nastupa ce biti prilika da ispravite svoju veliku gresku. Jasno je da postoji neko o kome mnogo mislite i do koga vam je jako stalo. Ako ste tu osobu na bilo koji nacin povredili, vreme je da joj to i kazete.

 

RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da ne obecavate ono sto niste  u stanju da ispunite. Ovo bi mogao biti period kada cete nekome slomiti srce…  Zato, vazno je da budete iskreni u korektni, ma koliko istina bila bolna.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Sjajno se osecate. Vazno je da kazemo da ce cuda biti moguca u danima koji su pred nama. Mnogi od vas ce moci da kazu da su dobili sve ono o cemu ste do sada samo mastali. Razmislite o svemu i fokusirajte se na ono sto zelite.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ova noc bi mogla da oznaci pocetak jedne lepe ljubavne price. Na vama je da li ce do toga doci.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2