Budi alfa zena:Ne daj na sebe i idi od onih koji te ne cene!

Budi alfa zena:Ne daj na sebe i idi od onih koji te ne cene!

5. Aprila 2023 0 By Dejana

 Moras uvek da imas na umu jednu vaznu cinjenicu. Ti vredis.

 

Budi alfa zena. Ona kojoj se dive, ona koju vole i ona koju postuju. Budi alfa zena, zena koja pre svega zna koliko vredi. Zivot je previse tezak i jako je surov.  Zivot je bolan i ako se ne boris-nema te.  Nikome od nas ne pada sreca sa neba, i nema coveka koji je potpuno srecan, samo moze da laze da jeste.

Imaj na umu da je na svetu mnogo onih koji glume da su srecni.Koji glume da su nasmejani, da su voljeni, a zapravo pate, ocajavaju, zapravo im je vise nego tesko…  Nauci da povremeno budes jedna od njih. Ne u smislu da lazes, ali da naucis da ne pokazujes svima svoje emocije. Imaj na umu da sve moze da dodje  na svoje, i da je zivot jedan, te da treba da ga provodis samo sa onima koje volis. Sa onima koji tebe vole.

Budi alfa zena i nauci da prepoznas razliku izmedju dobrog i loseg coveka. Jer, mnogo je onih koji ce biti u stanju da glume da im je stalo. Da te vole. Da su ti odani i verni, ali sve je to daleko od istine. Nauci da se nekada lazno smejes, pa cak i da glumis da si dobro, jer ima uvek onih koji bi jedva docekali da te vide na dnu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ti si zena koja vredi i kada to budes spoznala naravno da ces znati sta dalje treba da radis.

Cak i kada nekog volis najvise na svetu i kada ti deluje da ti bez njega nema srece, nemoj da maris previse za to. Ako taj neko ne ume da te voli, ako taj neko ne zna da ti uzvrati istom merom, samo kreni dalje. Prestani da gubis svoje vreme na one koji ne znaju da cene ono sto sa tobom imaju…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2