Ljubav, bol i raskid:Ovim znacima slede teski dani…

Ljubav, bol i raskid:Ovim znacima slede teski dani…

4. Aprila 2023 0 By Dejana

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani za promene.   No, nazalost, ne one koje ce biti lepe…

 

  OVAN

Ljubav vam je jako vazna ali ono sto moramo da kazemo jeste da su sada pred vama dani za promene.Da ce doci do toga da vidite pravo lice nekoga do koga vam je stalo, i da ce vam srce biti slomljeno.  To je ono sto moramo da naglasimo.

Razmislite o svemu i imajte na umu da ne mozete bas nista da uradite kako bi ste to promenili.  Ono sto je vazno jeste da  imate na umu da nekada moramo da dozivimo izdaju i razocarenje da bi u nas zivot usla osoba koja ce nas voleti na pravi nacin. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovo biti period kada cete  patiti i kada ce doci do raskida i kraja ljubavi.  Samo je bitno da ne odustajete od onog sto naumite i da uvek imate na umu da  ce prava osoba doci. Da je samo potrebno biti strpljiv.

Istina je da ce vam sada biti slomljeno srce, ali ono sto moramo da kazemo jeste da nakon svake kise dodje Sunce. Tako ce biti i u vasem slucaju.

 Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2