Horoskop od 3. do 10.aprila:Evo ko ce u ovoj sedmici imati najvise srece!

Horoskop od 3. do 10.aprila:Evo ko ce u ovoj sedmici imati najvise srece!

3. Aprila 2023 0 By Dejana

 Pocela je prva radna sedmica aprila. Danas vam otkrivamo koji znaci ce imati najvise srece u narednih sedam dana…

 

 OVAN

U ovoj sedmici aprila cete biti znak koji ce imati potrebu da promeni neke stvari u svom zivotu. Moguce je da cete doneti neke vazne odluke kako na polju posla, tako i na polju karijere. Pazite sta obecavate.

 

BIK

Moramo da kazemo da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da se bori za vas i da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Samo razmislite o svemu i nemojte nikome davati laznu nadu.

 

 BLIZANCI

U ovoj sedmici aprila cete zeleti da se uverite u neciju ljubav. Sada vam se cini da vam neko prica o ljubavi i emocijama koje nisu iskrene i stvarne. Razmislite o svemu, cuda itekako mogu da uslede ali je bitno da ne donosite nagle odluke.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovo biti dan za ljubav. Da je vrlo moguce da cete saznati da je jednom raku stalo do vas i da vas voli svim srcem. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite ni u kom slucaju.

 

LAV

Sjajno se osecate. Mnogo vam znaci sto je jedan rak uz vas i sto vam svoju emociju dokazuje iz dana u dan. Vi cete biti znak koji ce imati silnu srecu do kraja sedmice. Mnogi vasi problemi ce biti reseni.

 

 DEVICA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vas voli jedan lav. Da je iskren u svojim namerama koje ima sa vama. Bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Ako vam nije stalo, onda to i recite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2