Ljubav tokom vikenda:Jedan znak ce biti ocaran,a jedan silno razocaran!

Ljubav tokom vikenda:Jedan znak ce biti ocaran,a jedan silno razocaran!

30. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Moramo da kazemo da je bitno da ne obecavate mnogo, i ne ocekujete mnogo, vec da uzivate u onome sto imate.  Dakle, vi ste srecni ali se cini da vi te srece bas i niste svesni.  Samo je bitno da pazite sta obecavate jer cuda mogu da uslede.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite.Samo je bitno da se fokusirate na ono sto sledi.Jedan rak je iskren u svojijm namerama sa vama i svakako da treba da mu date priliku.  Mislite o tome.

 

 STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da vas neko voli.  Da je jednom raku stalo do vas i da nema nimalo sumnje da cete dobiti sve ono o cemu ste mastali.  Cuda su moguca i ona ce uslediti u danima koji su pred nama.  Samo ucinite kako vam nalaze srce.

 

 JARAC

Konacno cete moci da kazete da vam je krenulo na bolje.

Itekako postoji neko ko ce vam svoju ljubav dokazati i pokazati na delu.Bitno je da ne obecavate ono sto nemozete ispuniti.

 

 VODOLIJA

Moramo da kazemo da je vazno da slusate svoje srce.  Da cete tokom ovog vikenda imati veliku sansu za srecu. Nekome ste jako vazni, bitno je da imate na umu da ta osoba  zasluzuje vasu ljubav.  Sve je moguce.

 

 RIBE

Konacno, doci ce do toga da dobijete ono sto zelite. No,moguce je da cete videti pravo lice nekoga do koga vam je stalo.

Postoje neke stvari koje voljena osoba krije od vas.

Stranice: 1 2