Dnevni horoskop za petak:Ovog 31.marta i nemoguce postaje moguce…

Dnevni horoskop za petak:Ovog 31.marta i nemoguce postaje moguce…

30. Marta 2023 0 By Dejana

VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je bitno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Vazno je da ne obecavate previse ali i da se ne nadate previse. Bice ovo dan koji moze da donese iznenadjenja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je bitno da  znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je iskren u svojim nameramja koje ima sa vama. Samo je na vama hocete li toj osobi dati sansu ili ne.

 

STRELAC

Petak koji je pred namamoze da bude jako lep i talican kada je u pitanju ljubav. Ali, kada pricamo o karijeri,imajte na umu da  bi moglo doci do problema na radnom mestu.Pazite sta radite.

 

JARAC

Konacno, dolazi dan za ljubav i moramo da kazemo da je vazno da slusate svoje srce. Vi ste nekome jako dragi i nema nimalo sumnje da postoji  sansa da ce ta osoba umeti da vas osvoji i usreci. Ali,prvo joj morate dati sansu.

 

 VODOLIJA

Konacno, dan za ljubav.  Dan za srecu,dan za emocije i jos mnogo toga.  Samo slusajte svoje srce jer ce ono umeti da prepozna sta je ono sto je najbolje za vas. Ovo ce biti zanimljiv dan.

 

RIBE

Sjajno se osecate. Volite jednog raka i on prema vama oseca isto. Ovo bi mogao da bude dan kada ce ljubav konacno da pobedi. Bitno je da slusate glas svog srca.

Stranice: 1 2