Blizanci i rak-ljubav u aprilu:Blizanca ceka iznenadjenje,raka nova ljubav!

Blizanci i rak-ljubav u aprilu:Blizanca ceka iznenadjenje,raka nova ljubav!

30. Marta 2023 0 By Dejana

Sledi mesec april, i evo sta na polju emocija donosi blizancima i rakovima.

 

BLIZANCI

AKO STE SLOBODNI

Ljubav u aprilu ce biti ono sa cim mozete da se pohvalite. To je ono sto moramo da kazemo jer vam slede iznenadjenja.

Vrlo je zapravo moguce da cete se zaljubiti na prvi pogled. Istina je da vi bas i niste znak koji veruje u takvu vrstu emocija ali  karma dolazi da vas demantuje ali i da vas nagradi. Ono sto moramo da kazemo jeste da je vrlo vazno da ucinite  onako kako vam nalaze vase srce. Dakle, ono ce ovog puta umeti da prepozna sta je ono sto je za vas najbolje.  Iako ste ranije patili i imali pogresne izbore, znajte da je doslo vreme da upoznate nekoga ko ce vas voleti na vreme i svim srcem.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO STE U VEZI:

Bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. To je ono sto moramo da kazemo. Bice ovo mesec tokom kojeg cetem shvatiti da ste iskreno voljeni. Da postoji neko ko je spreman da se bori za vas i kome ste vazni.

Osoba sa kojom ste ima iskrene emocije prema vama i njeni planovi su veliki. No,  pitanje je da li ste vi spremni za tako velike promene. Da li je to ono sto zelite  jer je sve samo na vama. Ne bi ste smeli ni u kom slucaju toj osobi davati laznu nadu ako sebe ne vidite u buducnosti sa njom. Vazno je da znate sta je ono sto zelite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2