Strelac  je znak koji veruje samo sebi i nikome vise, zivot ga je naucio na to.

Strelac je znak koji veruje samo sebi i nikome vise, zivot ga je naucio na to.

29. Marta 2023 0 By Luca

Strelac je poseban. Specifican. Znak koji cini sve kada mu je do necega stalo.

 

Strelac je znak koji ume da voli najvise na svetu. Znak koji ce vam dati svoju dusu i uvek i u svakom slucaju biti tu za vas. Znak koji dobro zna da zivot nije lak ali koji  ume da se bori da dodje do svog cilja. Vrlo  je vazno da kazemo da je ovo neko ko ce sve da ucini za osobu koju voli.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo neko ko ce   dobro znati kada treba da se  bori,a kada da od nekoga ili necega odustane. Strelac je iskren. On vazi za zodijaka koji ce vam reci istinu cak i onda  kada mu se cini da ce ta  istina da vam slomi srce. Ali on je prosto takav. Znak koji ne sedi na dve stolice. Znak koji ne igra prljavo, vec koji je posten. Ne zna se da li mu je cistija  dusa ili srce, ali ono sto moramo da kazemo jeste da  ume da  bude prijatelj nad prijateljima. I kada mu kazete nesto, on ce to da cuva i krije… Pa cak i ako  dodje do prekida vaseg kontakta. Ono sto moramo da naglasimo  jeste da nema sumnje da ce strelac uvek da ume da sacuva ono do cega mu je stalo. Ali, bitno je da kazemo da nema nimalo sumnje da on dobro zna kada treba da ode.

Kada treba da okrene ledja on ce to i da uradi ali moramo da naglasimo da mu uvek treba jako mnogo vremena pre nego odluci da nekome kaze zbogom. Strelac je dokaz da postoje ljudi koji su odani i koji se  bore kroz zivot. Njima zivot po pravilu nikada nije lak, ali ce dusu svoju da da kada  nekoga zavoli.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2