Sledi totalni preokret za jarca,biku lepi momenti, a ovom znaku ce proslost pokucati na vrata!

Sledi totalni preokret za jarca,biku lepi momenti, a ovom znaku ce proslost pokucati na vrata!

26. Septembra 2023 0 By Lela

Horoskop za naredni period za sve znake zodijaka. Saznajte sta sledi vasem znaku zodijaka prema predvidjanju zvezda.

Ovan

Dragi ovnovi, pred vama je period u kome vam sledi jedan veoma vazan razgovor sa partnerom. Vi cete shvatiti da je vasa veza u velikoj krizi i jedino adekvatnim razgovorom mozete spoznati da li postoji resenje za vasa probleme.

PROCITAJTE I Kineski horoskop za oktobar , evo sta nam kaze ovaj drevni horoskop.

Bik

Dragi bikovi, pred vama je period koji ce vam doneti veoma lepe momente. Vi cete doziveti lepe trenutke sa svojim partnerom i necete moci da verujete koliko je vasa veza krenula boljom putanjom.  Prelep period je ispred vas.

Blizanci

Dragi blizanci, vi vec neko vreme nista zadovoljni svojim emotivnim zivot. Parter vam stvara veliki pritisak i veoma lose utice na vase raspolozenje. Vasa veza je krenula nizbrdo i zato vam sledi veoma vazna odluka. Moguce je da cete zavrsiti svoju vezu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Rak

Dragi rakovi, pred vama je period koji ce vam doneti jedno veliko iznenadjenje. Ocekuju vas velike pohvale od nadredjenih za vas trud i rad. Takodje veoma je moguce da ce vam naredni period doneti sasvim nenadan novcani dobitak.

Lav

Dragi lavovi, pred vama je period u kome necete shvatiti tezinu nekih desavanja. Jedna osoba u vasoj blizini prolazi kroz veoma tezak period samo sto to ne pokazuje otvoreno. Vreme je da shvatite ozbiljno promene raspolozenje koje pokazuje.

Devica

Drage device, pred vama je period u kome necete biti sigurni da li jedna osoba je iskrena prema vama. Vi cete cuti neke traceve vezane za vaseg partnera i necete znati kako da reagujete. Sledi vam veliki ljubavni izazov koji morate preci.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2