Merkur je usao u znak Ovna:Doneo je promene,a jednom znaku sledi kajanje!

Merkur je usao u znak Ovna:Doneo je promene,a jednom znaku sledi kajanje!

28. Marta 2023 0 By Dejana

Merkur je usao u znak ovna. U znak koji je poznat po snazi, istrajnosti, po tome da zna sta zeli…

 

 OVAN

Merkur je u vasem znaku. Samim tim i ne cudi sto cete moci da kazete da ste dobili ono sto  zelite.  Zapravo vama slede dani kada bi neke vase zelje mogle postati stvarnost. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BIK

Bitno je da smanjite svoja ocekivanja. Neko ste ko sada ide na sve ili nista,a to vam je velika greska. Umesto da uzivate u onome sto imate, vi kao da uporno zelite jos i jos… Jednom cete se kajati zbog toga.

 

BLIZANCI

Vama  bi merkur u znaku ovna mogao doneti slomljeno srce. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali je vreme da pogledate istinu u oci. Pazite sta radite i nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

 

RAK

Konacno, ovo ce biti srecan period za vas. Ljubavi vam svakako nece faliti u danima koji su pred nama. Hteli vi to da priznate ili ne, ludo ste zaljubljeni, i vreme je da naucite da cuvate ono sto imate.Smanjite ljubomoru.

 

LAV

Ovo ce biti period kada ce vama biti jasno gde ste pogresili. Bili ste srecni, imali ste nekoga ko vas je voleo svim srcem, ali vam je bilo malo. Sada vam sledi kajanje kada saznate da je ta osoba nasla svoju srecu.

 

DEVICA

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da sledi period za promene. Razmislite o tome. Vazno je da ne obecavate ono sto ne mozete ispuniti. Dakle, neka vam bude parola da pricate istinu ma koliko da bila bolna.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2