Cetrdeset godina nije znak da staris,vec da konacno znas sta zelis i koliko vredis!

Cetrdeset godina nije znak da staris,vec da konacno znas sta zelis i koliko vredis!

26. Marta 2023 0 By Dejana

Ponekad, datum naseg rodjenja moze da nas uplasi. U onom trenutku kada shvatimo koliko godina imamo, pa se zapitamo koliko nam je jos ostalo…

 

Broj godina nije vazan. To je samo broj.  Broj koji se, doduse, iz dana u dan povecava, ali to opet nista ne mora da znaci.  Cetrdeset godina je samo znak iskustva koje si spoznala. Toga koliko si suza prolila, gde si sve bila, sta si sve prosla. Dokaz osmeha i suza, dokaz teskog zivota, ali i lepih trenutaka.

Istina je da mozda nisi lepa kao sto si bila nekada i da tvoje lice vise nije onako blistavo i nezno kao nekada… Istina je da mozda vise nisi ona od pre ali to ne znaci da si sada manje vredna.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Sada si samo zena koja je mozda na polovini svog  zivota ali koja tacno zna sta je ono sto zeli. Vise ne verujes svima,sada su dovoljno jaka i snazna, i dovoljno sposobna da se boris za ono sto zelis.  Nekada si bila naivna jer si volela, i jer si bila mlada. Mislila si da su svi dobri kao ti jer si ti sama takva. Sada si zena koja je upoznala ljude i naucila da razlikuje dobre od losih.

Nekada si ostajala kraj muskarca kraj kojeg nisi srecna jer si ga volela i jer si se nadala da ce se promeniti. Sada to vise ne cinis. Sada si dovoljno jaka i sposobna da krenes dalje i da  kazes  zbogom svima onima koji ne znaju da te cene.

Nekada si bila zena koja je svima verovala,ali sada si osoba koja je jaka i istrajna. Sada napokon znas koliko vredis i sta  je ono sto zelis najvise na svetu. Vise ne cuvas stvari za specijalne prilike, vise ne ostavljas za sutra ono sto zelis danas…. Vise nisi zena koja se ponasa kao robot i samo planira obaveze, vec si naucila kako sebi da ugodis.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2