Danas neko mora da poslusa razum.

Danas neko mora da poslusa razum.

25. Marta 2023 0 By Luca

Dosli smo do kraja jos jedne sedmice.  Saznajte kako ce vam se zavrsiti sudeci po vasem znaku zodijaka…

 

 OVAN

Ova nedelja ce biti dan za promene kada ste vi u pitanju. To je ono sto moramo reci. Izvesno je da cete morati da donesete neke odluke ali je jako vazno da znate da je to put ka vasoj sreci.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da ce ovo biti dan kada cete shvatiti da vas jedan rak voli iznad svega. Spreman je na sve ne bi li vam na delu dokazao i pokazao svoju ljubav  i to je ono sto je izvesno.

 

BLIZANCI

Bitno je da znate da ce doci do toga da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Nedelja koja je pred nama moze da bude velika sansa za ljubav ako je to ono sto zelite.

 

RAK

Jako je vazno da se posvetite sebi. Vi ste znak koji je oduvek mnogo mislio na druge ali sada je vreme da mislite na sebe. Neka ova nedelja bude dan kada cete konacno sebi ostvariti neke male zeljice jer za to imate sansu.

 

 LAV

Potreban vam je odmor ali vam je potrebno i da vas neko voli.To je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da je samo do vas to sto ste sada usamljeni i tuzni. Ne bi ste to nikome priznali ali  prokockali ste sansu za srecu.

 

DEVICA

Vama ce ovaj dan doneti jednu veliku istinu. Moguce je da ce konacno sve doci na svoje i da cete napokon shvatiti da vas neko voli. Nema nimalo sumnje da ce ovaj dan doneti promene koje ste dugo cekali.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2