Danas nekome stize kajanje….Oprezno sa mislima …..

Danas nekome stize kajanje….Oprezno sa mislima …..

24. Marta 2023 0 By Luca

 Nema coveka koji bar jednom nije napravio gresku, ni onoga ko se zbog toga nikada nije pokajao…

 

 OVAN

Moramo reci da je cinjenica da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze svoju ljubav. Da je u pitanju osoba koja ce sve da ucini ne bi li vas usrecila i da nema sumnje da treba da joj date priliku.

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze dani za ljubav. Dani kada ce sve biti moguce u vasem zivotu. Ako postoji neko o kome mastate znajte da treba da toj osobi to i kazete. Cini se da ona jedva ceka da sazna…

 

BLIZANCI

Konacno ce sreca da vas pogleda. Posle niza suza je svasta moguce u vasem zivotu. Samo slusajte svoje srce jer ono nece pogresiti. Nemojte odustajati od svojih planova i namera. Vreme je da mislite na sebe.

RAK

Jedan rak je spreman da se bori za vas. Da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Ako je vase srce slobodno znajte da je sada pravo vreme da toj osobi date priliku. Ali, ako nije, onda to otvoreno i recite.

 

 LAV

Konacno cete moci da kazete da ste dobili sve o cemu ste do sada samo mastali. Vi ste znak koji ce moci da kaze da su mu se zelje ostvarile. Sledi utorak kada do vas dolaze jako lepe vesti. Osmeh vam  se vraca.

 

DEVICA

Ljubav je vase drugo ime. Iz dana u dan vam je sve jasnije da je u pitanju neko ko je spreman da se bori za vas.Nemojte toj osobi  dozvoliti da predugo ceka  jer je zaista vredna truda. Vredna toga da joj date sansu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2