Horoskop za PETAK I SUBOTU! Karma ce nekome dati ono sto zasluzuje, dok su pred jarcem dani iz snova!

Horoskop za PETAK I SUBOTU! Karma ce nekome dati ono sto zasluzuje, dok su pred jarcem dani iz snova!

21. Septembra 2023 0 By Lela

Horoskop za petak i subotu za sve znake zodijaka. Saznajte sta vam zvezde porucuju u naredna dva dana pred nama.

Ovan

Dragi ovnovi, horoskop za petak i subotu vam porucuje da ostanete dosledni sebi. Vi ste zauzeli dobar stav kada je vas posao u pitanju i vreme je da ga nastavite istim tempom. Sledite svoje zelje i ciljeve i sve ce biti uredu.

PROCITAJTE I Najvažniji trenuci do kraja godine, šta te sve čeka: Magični portal koga izabereš otkriva!

Bik

Dragi bikovi, pred vama su dani puni iznenadjenja. Prosto desavace vam se stvari kojima se ne nadate. Medju njima ce vas oduseviti iznenadjenje koje vam sprema partner. Bicete zaista srecni zbog toga i oseticete se voljeno.

Blizanci

Dragi blizanci, pred vama su dva dana u kojima cete uzivati u drustvu dragih ljudi. Vi cete biti fokusirani na svoju porodicu i zelecete da se posvetite njima. Odusevice vas prisustvo najmladjih clanova porodice i i prijace vam njihovo drustvo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Rak

Dragi rakovi, horoskop za petak i subotu vam porucuje da je vreme da ovonedeljne obaveze ostavite iza sebe. Vi ste iscrpljeni i dosta vam je jurnjave za obavezama i sve da stignete. Vreme je da se posvetite sebi sto vise je moguce.

Lav

Dragi lavovi, pred vama su dva dana u kojima cete biti zadovoljni nekim desavanjima i bicete srecni jer ce vam neke vama bitne stvari krenuti od ruke. Pred vama su zaista dva lepa dana u kojima cete moci da uzivate.

Devica

Drage device, cekaju vas dani u kojima cete zeleti da nadomestite vreme koje ove nedelje niste stigli da provedete sa dragim ljudima. Pred vama su dani u kojima cete uzivati u toplini doma i ljubavi dragih ljudi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2