Horoskop za CETVRTAK I PETAK! Istina izlazi na videlo!

Horoskop za CETVRTAK I PETAK! Istina izlazi na videlo!

27. Septembra 2023 0 By Lela

Horoskop za cetvrtak i petak za sve znake zodijaka. Saznajte sta vam zvezde porucuju u naredna dana koja su pred nama.

Ovan

Dragi ovnovi, horoskop za cetvrtak i petak vam porucuje da budete oprezni. Vi previse verujete jednoj osobi, a to ne bi smeli. Morate dobro sagledati kome mozete pruziti svoje poverenje, a kome to nikako ne smete ciniti jer vas moze lako izdati.

PROCITAJTE I BUBAMARA JE SIMBOL SREĆE: Ona koju izabereš otkriva šta ti SJAJNO uskoro stiže!

Bik

Dragi bikovi, pred vama je period u kome cete moci konanco da odahnete. Iza vas su tezi dani jer ste imali mnogo obaveza i problema na vasim ledjima. Odgovorni ste i zbog toga vam sada sledi nagrada. Dobicete mir koji vam je preko potreban.

Blizanci

Dragi blizanci, pred vama su dva dana u kojima cete doziveti nesto neocekivano. Osoba koja je bila vasa velika ljubav ce se vratiti u vas zivot sa zeljom da vas ponovo osvoji. Ovo ce veoma uzburkati vase emocije i necete biti sigurni sta treba da radite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Rak

Dragi rakovi, horoskop za cetvrtak i petak vam porucuje da ne odustajete od svojih ciljeva. Slusajte svoj unutrasnji glas i ono sto zelite mozete veoma brzo da ostvarite. Samo verujte u sebe.

Lav

Dragi lavovi, pred vama su dani u kojima cete shvatiti da jedna osoba nije iskrena prema vama. Ta osoba je deo vaseg zxivota i draga vam je i zato ce vas ovo povrediti. Stavite joj do znanja da znate sta radi i da ce tako da vas izgubi zauvek.

Devica

Drage device, pred vama su dva dana u kojima cete imati vise vremena za svoje voljene. Svoj poslovni zivot ste doveli donekle u red i zbog toga cete imati vise vremena za vas privatni zivot. Uzivajte u toku naredna dva dana.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2