Egipatski horoskop do kraja meseca: Škorpije čeka mnogo sjajnih trenutaka!

Egipatski horoskop do kraja meseca: Škorpije čeka mnogo sjajnih trenutaka!

22. Marta 2023 0 By Leontin Leontin

Egipatski horoskop otkriva svim znacima šta će im se dešavati u periodu do kraja meseca…

OVAN

Dragi ovnovi, vama će period do kraja meseca obeležiti to što ćete shvatiti da vas jedna osoba želi kraj sebe u vezi, a vi tu osobu i više nego dobro poznajete. Jedan vaš prijatelj će učiniti postupke kojima se vi sada ni malo ne možete nadati.

BIK

Dragi bikovi, vas do kraja meseca čekaju kako lepi, tako i teški trenuci. Lepi trenuci vas očekuju zbog nekih dešavanja koja vam dolaze u ljubavi, ali će vama veoma teško pasti to što će vas jako razočarati jedna osoba kojoj mnogo verujete.

BLIZANCI

Dragi blizanci, egipatski horoskop vas upozorava. Naime, vama dani do kraja meseca donose mnogo toga negativnog i to kako na poslu, tako i na planu ljubavi vašeg života. Dolaze vam dešavanja sa kojima ni malo nećete moći da budete zadovoljni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vama će period do kraja meseca doneti promenu vaše finansijske situacije. Vama dolazi zaista ogroman novčani dobitak koji će vam vratiti osmeh na lice. Stiže vam novac kojem se vi sada zaista ni malo ne možete nadati.

LAV

Dragi lavovi, vas do kraja meseca prvo očekuje nešto jako negativno na poslu i to će vas zabrinuti, pa vas onda očekuju neka dešavanja u ljubavi koja će vam svakako popraviti raspoloženje. Ono što je sigurno jeste to da vam neće biti ni malo dosadno.

DEVICA

Drage device, vi ćete upoznati jednu veoma zanimljivu osobu tokom dana do kraja meseca. U vaš život će ući jako kvalitetna osoba koja će na vas ostaviti lep utisak, a isto tako ćete se i vi jako mnogo dopasti toj osobi.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2