Zeno,znaj da nema nista lose u tome da se isplaces,samo pazi ko ce ti suze videti…

Zeno,znaj da nema nista lose u tome da se isplaces,samo pazi ko ce ti suze videti…

21. Marta 2023 0 By Dejana

 Naravno da imas lose trenutke. Naravno da imas dane kada places i kada nista nije onako kako bi zelela…

Zeno, ti si svesna da si jaka.Svesna si i toga da je zivot samo jedan i umes i znas da se boris za ono sto zelis. Ti si neko ko je uvek  spreman da se bori za one koje voli. I jako si zapravo posebna i ponosna na sebe zato sto znas koliko su srecni oni koji te kraj sebe imaju… Jer, time sto imaju tebe, oni imaju i osobu koja im nikada nece okrenuti ledja i na koju ce uvek moci da se oslone i da racunaju.

Ali, znaj da nema nista lose u tome da stanes. Da se  zatvoris u svoja cetiri zida, sa vremena na vreme, i da places.Da znas da su suze lek.  Da je nekada jako, jako vazno krenuti dalje… Ali isto tako i dozvoliti sebi da sav bol i sva tuga i sva nesreca izadju napolje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Dobro ja znam da ti imas dane kada mislis da te niko ne voli. Kada ti liju suze i kada ti je tesko i kada places. Znam da ima i onih dana kada se pravis da je sve dobro, da si srecna, a  zapravo nista nije onako kako bi zelela….

Dobro ja znam,  nije ti lako, ali za sve postoji prvi i poslednji put. I time sto dozvolis sebi da se isplaces ti samo skupljas snagu za nove borbe. Za neke nove situacije koje te cekaju, a koje ni u kom slucaju nisu lake.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2