Horoskop za SREDU I CETVRTAK! Stizu vazna desavanja skorpiji! Neocekivano nekome se proslost vraca!

Horoskop za SREDU I CETVRTAK! Stizu vazna desavanja skorpiji! Neocekivano nekome se proslost vraca!

12. Septembra 2023 0 By Lela

Horoskop za sredu i cetvrtak za sve znake zodijaka. Saznajte sta vam zvezde porucuju vazno tokom naredna dva dana pred nama.

Ovan

Dragi ovnovi, horoskop za sredu i cetvrtak ima veoma vaznu poruku za vas. Ne ugadjajte previse drugima jer na taj nacin gubite sebe. Vi ne stizete da mislite na svoje potrebe u zadnje vreme jer su vas tudje na prvom mestu.

PROCITAJTE I Za BIKA, DEVICU I JARCA do kraja nedelje ce doci vreme velikih promena!

Bik

Dragi bikovi, pred vama su dani u kojima cete imati vise nego obicnoo poslovnih obaveza. To ce vam itekako oduzimati energiju ali bicete zadovoljni rezultatima. Posao vam trenutno oduzima najvise vremena, ali i najvise mislite na isti.

Blizanci

Dragi blizanci, pred vama su dani u kojima cete osetiti nostalgiju za osobom koja je deo vase bliske proslosti. Ne ustrucavajte se i ne cekajte da prodje vreme vec pokusajte da vratite vas odnos na ono sto je bio.

Rak

Dragi rakovi, horoskop za sredu i cetvrtak vam porucuje da je vreme da donesete neke vazne odluke u svom zivotu. Ne ustrucajte se i ne slusajte nikoga vec postupite onako kako vi mislite da je najbolje za vas. Odluka je na vama i dobro razmislite sta zelite.

Lav

Dragi lavovi, tokom naredna dva dana ocekuje vas iznenadjenje od voljene osobe. Vi ste skoro imali krizu u vezi i vas partner ce zeleti da vam dokaze da mozete da mu verujete i da treba da znate koliko vas voli. Upravo to ce vam i staviti do znanja.

Devica

Drage device, vi cete pre svega u toku naredna dva dana dobiti ono sto vam je preko potrebno. Vama naredna dva dana donose mir pre svega. Ovo ce vam i vise nego prijati jer je veoma turbulentan period iza vas. Pokusajte pre svega da se opustitie.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vaga

Drage vage, horoskop za sredu i cetvrtak vam donosi nesto zaista lepo. Vama ce jedna draga osoba staviti do znanja koliko joj znacite i koliko vam je zahvalna na svemu. To je osoba za koju ste uvek tu, a ona ce vam dokazati da i vi mozete na nju da se oslonite bezuslovno.

Skorpija

Drage skorpije, naredna dva dana vam ne donose neka vazna desavanja. Nista znacajno se nece desiti i vi cete pre svega moci da se opustite. U ovim danima ocekuju vas vase uobicajne obaveze.

Strelac

Dragi strelcevi, pred vama su dani u kojima necete biti raspolozeni za neka veca okupljanja. Zapravo tokom srede i cetvrtka vama ce najvise prijati mir i tisina. Pokusajte da izdvojite vreme za sebe i sredite svoje misli.

Jarac

Dragi jarcevi, horoskop za sredu i cetvrtak vam nosi nesto sto nikako ne ocekujete. Prema predvidjanju zvezda vama ce se u naredna dva dana javiti bivsa ljubav i staviti vam do znanja da vas nije zaboravila. Ovo ce itekako uzburkati vase emocije iako to ne pokazujte.

Vodolija

Drage vodolije, budite pre svega veoma oprezni. Horoskop nosi vazno upozorenje za vas. Jedna osoba nije iskrena prema vama kao sto vam to prikazuje. Ta osoba ce vas izdati ukoliko nadje adut za to. Ne pruzajte svoje poverenje olako.

Ribe

Drage ribe, pred vama su zaista dva lepa dana. Tokom naredna dva dana sreca ce vam biti naklonjena i vi cete uzivati u njima. Pokusajte da vise ugadjate sebi.