Dnevni horoskop za 20.mart:Novi ponedeljak,nova sedmica,nova sansa!

Dnevni horoskop za 20.mart:Novi ponedeljak,nova sedmica,nova sansa!

19. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Vazno je da kazemo da je vreme da razmislite o svemu. Vas neko iz proslosti jako voli. Ako odlucite toj osobi da date priliku imajte na umu da bi itekako mogla da vam dokaze da je zasluzila. Sreca vam kuca na vrata.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Konacno vam sledi period za ljubav. Razmislite o tome sta je ono sto zelite jer ce cuda svakako biti moguca. Sledi ponedeljak kada ce ljubav pokucati na vasa vrata. Razmislite o tome sta zelite.

 

 STRELAC

Konacno, ponedeljak kada cete shvatiti da se  kolo srece okrece. Bili ste i ostali osoba koja je uvek tu za one koje voli. Sada je doslo vreme da se i vama dese neke lepe stvari. Bili ste i ostali osoba koja zna da voli.

 

 JARAC

Ponedeljak koji je pred nama nece biti ono sto vi zelite. Ali, to ne znaci da treba da ocajavate. Znajte da vam moze biti lepo, cak i u slucaju da ste sada slobodni. Sledi dan kada zaista sve moze da se promeni.

 

VODOLIJA

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je doslo vreme za promene. Jedan rak je uz vas i voli vas svim srcem. Ako odlucite da mu date priliku jasno je da ce umeti da vas voli svim srcem. Da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

 

RIBE

Vazno je da imate na umu sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Jedan rak je uz vas i voli vas svim srcem. Ako odlucite da mu date sansu… Sreca ce itekako pokucati na vasa vrata!

Stranice: 1 2