Danas pocinje vladavina ovna!Evo sta vas ceka na polju ljubavi do 19.aprila!

Danas pocinje vladavina ovna!Evo sta vas ceka na polju ljubavi do 19.aprila!

19. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Jedan rak je uz vas. Voli vas svim srcem i nema nimalo sumnje da je spreman da se bori da vam to i pokaze. Razmislite o svemu. Cuda su itekako moguca kada ste vi u pitanju. Posvetite se sebi i onome sto zelite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Konacno, vladavina ovna ce biti vas srecni period. Narednih mesec dana mogu da budu dani kada cete dobiti sve ono o cemu ste do sada samo mastali. No, vladavina ovna moze biti period i za prosidbu.

 

 STRELAC

Vazno je da znate sta je ono sto zelite. Razmislite o tome, jer moze da vam se i ostvari. Jako je vazno da kazemo da, ako ste u vezi, treba da slusate svoje srce. Ako vam nije lepo –  recite to. Iskreno receno, sledi zanimljiv period.

 

 JARAC

Ovo ce biti dani tokom kojih cete poceti ispocetka. Dakle, donecete neke velike odluke i moguce je da cete doci do svog cilja. Razmislite o svemu, slede vam dani kada cete morati da donesete odluku koja ce doneti pravu ljubav.

 

VODOLIJA

Ovan pocinje da vlada i ovo ce biti dani za romansu. Moramo reci da je vazno da u svakom slucaju budete spremni za ljubav i da se ne plasite. Konacno je moguce da cete u danima koji su pred nama dobiti bas ono sto vase srce  zeli.

 

RIBE

Ovo ce biti dani kada cete se osecati usamljeno. To ne znaci da treba da ocajavate vec jednostavno da se fokusirate na sebe i na ono sto vec imate. Na polju karijere cete biti vise nego uspesni.

Stranice: 1 2