CIGANSKI NEDELJNI HOROSKOP: Ovi znaci će shvatiti da karma postoji!

CIGANSKI NEDELJNI HOROSKOP: Ovi znaci će shvatiti da karma postoji!

19. Marta 2023 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, ciganski nedeljni horoskop otkriva da ćete shvatiti da karma postoji. Vi ćete to shvatiti zbog toga što će vas karma na razne načine nagraditi tokom naredne nedelje. Vi ne možete ni da pretpostavite koliko ćete imati razloga za sreću.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vama će naredna nedelja doneti veoma ozbiljan problem i to u ljubavi. Vama će se desiti nešto jako nepredviđeno, a loše. Nažalost, naredna nedelja vam apsolutno ni malo neće ispuniti očekivanja.

STRELAC

Dragi strelci, vama naredna nedelja neće doneti previše toga bitnog. Zapravo će vam narednu nedelju obeležiti jedan manji novčani dobitak koji će vam svakako jako mnogo značiti. Jednostavno vam stiže nedelja tokom koje vam se neće dešavati ništa loše.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, vama će naredna nedelja biti veoma teška. Prvo vas očekuje novčani gubitak, pa vas posle toga očekuju problemi na planu ljubavi sa kojima ni malo lako nećete moći da izađete na kraj. Zaista će vam biti veoma teško.

VODOLIJA

Drage vodolije, vi ćete tokom naredne nedelje uspeti da učinite nešto veoma značajno. Vi ćete uspeti da vratite vašu vezu na pravi put. Jednostavno vam naredna nedelja donosi dešavanja sa kojima ćete i više nego moći da budete zadovoljni.

RIBE

Drage ribe, tokom naredne nedelje trebate biti veoma smirene. Nažalost, vama se neće dešavati previše lepe stvari, ali vi sa nervozom ništa ne možete postići. Ipak, ono što je činjenica jeste to da vam dolazi naporna i teška nedelja.

Stranice: 1 2