Za zenu koja se vecito trudi da svima bude dobra:Za zenu,majku,kraljicu!

Za zenu koja se vecito trudi da svima bude dobra:Za zenu,majku,kraljicu!

18. Marta 2023 0 By Dejana

Ti si zena za koju mogu samo da kazu reci hvale, ali naravno da to nije uvek slucaj. Zato je ovaj tekst za tebe, za zenu koja previse mari za tudja misljenja.

Moras da shvatis da nece svet da prestane da postoji ako odlucis da zaboravis nekada na druge. Da svoje zelje stavis na prvo mesto, da se posvetis sebi, i onome sto ti iskreno zelis.

Budi majka za primer, budi zena za primer, ali samo onom muskarcu koji je muskarac za primer. Moras da naucis da cenis sebe i da dajes ljudima tacno onoliko koliko od njih dobijes.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Budi zena,majka,kraljica… Samo onda kada shvatis da su ti ljudi vredni toga. Da ti vracaju istom merom.  I znaj, i uvek imaj na umu, nece svet stati ako sebe nekada stavis na prvo mesto. Nece se zemlja otvoriti, nece se nebo srusiti ako nekada ucinis nesto lepo za sebe. I ako, sa vremena na vreme, budes sebicna. Jer, zivot je previse kratak za jednu takvu zenu kao sto si ti.

Jednom kada budes  imala bore, jednom kada ti kosa bude seda, jednom kada ne budes mogla da se kreces… Bice ti zao. Jednom, kada se ogledas  i kada vidis u ogledalu zenu koja je tuzna i cije su oci nesrecne. Tada ti moze biti zao sto si svoj zivot dala za one koji nisu toga bili vredni.

Divno je biti divna majka i zena,ali jos divnije biti kraljica. Kraljica svog zivota.

Stranice: 1 2