U naredna  72 sata Lavovi Ribe i Strelci uzivajte u narednim danima, kao da su stvoreni za vas !

U naredna 72 sata Lavovi Ribe i Strelci uzivajte u narednim danima, kao da su stvoreni za vas !

17 ožujka, 2023 0 By Luca Tanisman

OVAN

Od vas se samo ceka da idete napred. Neko ce vas pokusati odvratiti od vasih poslovnih obaveza. Pazite se i budite oprezni! Neko vam zeli da podmetne nogu i vase poslovne poene i casti da preotme za sebe.

 

BIK

Trgnite se o jednom vec odrastite! Vreme je da svoje zivotno breme ponesete sami na svojim plecima. Lako je kad se uzdate u bliznje i sve dok se oslanjate na njih. Sta biste da ih nemate, a ne znate ni da ih cenite?!

 

BLIZANCI

Prihvatite realno stanje stvari i pokazite se razumnim. Onako domacinski, bez kukanja drugima o svojim jadima i problemima.Samo vam se mogu nasmejati, i tako na neki nacin i poniziti. Ne dajte se da vas drugi  ogovaraju, prihvatite sve sto morate.

 

RAK

Pokazite da ste jaci i da je vreme da lupite sakom od sto.Pokazite da je proslo vreme vaseg trpljenja i cutanja. Uzmite svoj ziviot u svoje ruje i radujte se zivotu koji sledi. Predugo ste ga samo trpeli i suvise dugo proklinjali!

 

LAV

U narednim danima ne ocekujete nista,ali vam slede svetli trenuci. Vreme je da se radujete svojim danima koji su pred vama. Nesto ste vec planirali i vreme je da se obradujete u svakom pogledu. Jedna osoba ce uneti svetlost  u vase tmurne dane.

 

DEVICA

Oduprite se svima kako god mozete. Ne cinite to kroz bes, inat i ljutnju, nego na miran nacin. Partneru recite da je vreme da se urazumi ili ce ostati bez vas. Dosta vas je dugo omalovazavao i ponasao se kao da ste repa bez korena.

Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2