Prolece je pred nama,a  ovo je vasa sudbina do pocetka leta!

Prolece je pred nama,a ovo je vasa sudbina do pocetka leta!

17. Marta 2023 0 By Luca

  Ono sto moramo da kazemo na pocetku jeste da je bitno da znate sta je ono sto zelite.

 

  OVAN

Moramo biti iskreni prema vama jer period koji sledi vama nece  ostvariti zelje. To je ono sto  je cinjenica. Vi ste neko ko u ovom trenutku zeli mnogo toga ali na vasu veliku zalost, male su sanse da ce te zelje biti i ostvarene. Morate cekati lepsi period.

 

 BIK

Jako je bitno da kazemo da ce vama prolece biti prilika da se zapitate sta je ono sto zelite. Sta je zapravo ono sto vam treba za srecu.

Postoji neko do koga vam je stalo ali se cini da jos uvek niste spremni da sa tom osobom imate nesto vise.

 

 BLIZANCI

Prolece vama nece ostvariti zelje.To je ono sto je krajnje izvesno.

Nece vam biti lako ali  jako je vazno da kazemo da dolaze dani tokom kojih cete morati da se oslonite na sebe. Shvaticete da vam mnogi nisu prijatelji.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

Bitno je da  znate da nema nimalo sumnje da je jednom raku stalo do vas. On je zapravo spreman na sve ne bi li vas imao pored sebe. U skladu sa tim, vi samo treba da se fokusirate na ono sto zelite jer  je to ono sto  vam treba za srecu.

 

 LAV

Ljubomora vam je veliki problem. Vi sada ni sami ne znate kako da se ponasate ali moramo da kazemo da to nije nesto sto   je do drugih. Sve je do vas. Voljena osoba vam je odana i verna ali se vi ponasate    kao da vas laze na svakom koraku.

 

 DEVICA

Sve je doslo na svoje. Imate nekog ko je uz vas i ko je spreman na sve ne bi li vas usrecio. To je ono sto moramo da kazemo.

Imajte na umu da je vrlo   bitno da ne gubite veru u ljubav.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2