Dnevni horoskop za petak,17.mart:Jednom znaku sreca kuca na vrata!

Dnevni horoskop za petak,17.mart:Jednom znaku sreca kuca na vrata!

16. Marta 2023 0 By Dejana

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce jedan znak zodijaka u danima koji su pred nama konacno dobiti ono sto zeli…

 

 OVAN

Moramo da kazemo da ce ovaj petak biti prilika da shvatite gde ste pogresili. Jedan ovan je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ali, cini se da vi slusate svoje srce koje je ovog puta biralo pogrensu osobu…

 

 BIK

Morate imati na umu da je zivot samo jedan. Da treba da se zapitate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Ovo ce biti dani za iznenadjenja i za veliku radost. Razmislite o tome i znajte da su cuda moguca.

 

 BLIZANCI

Moramo da kazemo da ce ovaj petak vama biti dan za odluke. Cekaju vas razne prilike za srecu. Treba da znate da je jednom raku stalo do vas i da je spreman da vam to dokaze i pokaze na delu. No, ceka vas prvi korak.

 

 RAK

Petak koji je pred nama ce vama doneti ostvarenje jedne velike zelje. Mislite o tome. Jedan lav je iskren prema vama i nema nimalo sumnje da je odan. Razmislite o tome i znacete i sami sta je ono sto je za vas najbolje.

 

 LAV

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani za ljubav. Vama ovaj petak moze biti dan kada ce cuda biti moguca. Dakle bitno je da slusate svoje srce. Sve vise razmisljate o jednoj vagi i pitanje je sta je ono sto zapravo zelite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovaj petak biti prilika za vas. Mnogo razmisljate i proslosti ali mora se reci da je to velika greska. Vi ste itekako voljeni i nema sumnje da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2