Ciganski vikend horoskop: Ozbiljni problemi dolaze Lavu, dok će OVI znaci prosto uživati!

Ciganski vikend horoskop: Ozbiljni problemi dolaze Lavu, dok će OVI znaci prosto uživati!

16. Marta 2023 0 By Leontin Leontin

Ciganski vikend horoskop jako loše vesti donosi Lavovima…

OVAN

Dragi ovnovi, vama vikend pre svega donosi razloge za nervozu. Prvo vas tokom vikenda očekuju negativna dešavanja na planu ljubavi vašeg života, pa vas onda posle toga očekuju i brojne obaveze. Zaista vam se neće dopasti ono što će vam vikend doneti.

BIK

Dragi bikovi, vama će vikend biti i više nego lep. Vi ćete tokom njega uspeti da rešite neke probleme, a isto tako vas očekuju dešavanja u ljubavi zbog kojih će situacija na planu ljubavi vašeg života postati mnogo drugačija i bolja.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vikend vam donosi priliku koju biste trebali iskoristiti. Vama će se ukazati prilika da vratite vašu vezu na pravi put, a vi ćete u tome i uspeti ako pokažete spremnost na komromis. Lako bi se moglo desiti da vaša veza postane mnogo uspešnija i jača.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vi ćete vikend provesti u lepom raspoloženju, jer će neke osobe do kojih vam je mnogo stalo učiniti postupke sa kojima će vas prosto pa oduševiti. Neke osobe će učiniti postupke zbog kojih ćete samo za veliku sreću znati.

LAV

Dragi lavovi, ciganski vikend horoskop vas upozorava na neke jako velike probleme koji vam dolaze. Vama dolaze problemi sa kojima ni malo lako nećete moći da izađete na kraj. Nažalost, stižu vam dešavanja koja vam se neće ni malo dopasti.

DEVICA

Drage device, vi ćete tokom vikenda biti jako zabrinute. Ne samo da će vam se desiti negativna dešavanja na planu ljubavi nego vam isto tako dolazi i jedan novčani gubitak koji će vam teško pasti. Vi ćete biti pod jako velikim stresom.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2