Dnevni ljubavni horoskop za 16.mart:Ne ocekujte previse-razocaracete se!

Dnevni ljubavni horoskop za 16.mart:Ne ocekujte previse-razocaracete se!

15. Marta 2023 0 By Dejana

 Jos jedan dan je pred nama, sve smo blize kraju sedmice…

 

 OVAN

Vazno je da kazemo da ne treba da ocekujete mnogo. Cini se da vi sada  imate velike planove i da zelite vise i vise umesto da naucite da uzivate u onom sto vec imate. Razmislite o tome.

 

 BIK

Moramo da naglasimo da nema nimalo sumnje da ce ovaj dan doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Vi cete biti znak koji ce biti iskreno srecan u danu koji sledi. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam to dokaze.

 

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da ste znak kojem sledi novi pocetak. Zasluzili ste da vam krene na bolje. Jedan rak je iskren prema vama i stvarno zeli da vas usreci. To je prava ljubav.

 

 RAK

Vi ste krenuli dalje ali vam je u proslost i dalje u mislima. Mozda sada imate nekoga i mozda delujete srecno ali nista nije onako kako bi ste zeleli. Vi dobro znate ko je vasa ljubav i sve vam je jasnije da bez te osobe nema vase srece.

 

LAV

Ono sto moramo da kazemo kada je u pitanju ovaj period jeste da ne ocekujete mnogo. Vi ste jako povredili osobu do koje vam je stalo i ne mozete nista da uradite kako bi ste to promenili… Ne moze vreme da se vrati.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

DEVICA

Spremni ste za novu ljubav i novi pokusaj. Jedan rak vam je sve vazniji ali ono sto moramo da kazemo jeste da i on oseca isto.Svakako da je to ono pravo i da vam tek sledi novi pocetak i sreca.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2