Dnevni horoskop za cetvrtak,16.mart:Evo kome sledi ostvarenje velike zelje!

Dnevni horoskop za cetvrtak,16.mart:Evo kome sledi ostvarenje velike zelje!

15. Marta 2023 0 By Dejana

VAGA

Ono sto moramo da kazemo kada je u pitanju ovaj dan jeste da ce sreca biti na vasoj strani. Razmislite o tome. Nekome ste jako vazni i dragi i postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

 

SKORPIJA

Morate znati sta je ono sto zelite i ponasati se u skladu sa tim. Cinjenica je da je jednom raku stalo do vas. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite, i idite korak po korak ka svom cilju.

 

STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko na koga mozete da se oslonite i neko ko ce vam svoju ljubav dokazati i pokazati na delu. Sve moze da dodje na svoje i razmislite o svemu jer nekad zadnji pokusaj vodi do cilja.

 

 JARAC

Vrlo je vazno da kazemo da ste nekome jako dragi. Da postoji neko na koga mozete da se oslonite i neko ko ce vam svoju ljubav dokazati i pokazati na delu. Mislite o tome, cuda su svakako moguca.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 VODOLIJA

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je vazno da znate da ce ovaj cetvrtak doneti ostvarenje vase velike zelje. Mnogo vam je stalo do jedne vodolije i samo je pitanje kada ce da  usledi vas emotivni pocetak.

 

 RIBE

Ovaj dan vama nece doneti ono sto zelite. No, to ne znaci da treba da ocajavate. Itekako vam moze biti lepo u svojoj kozi. Ovaj cetvrtak ce biti dan kada cete saznati velike vesti i kada sve moze da se promeni u vasem zivotu.

Stranice: 1 2