Budi jaka zena u inat svima onima koji bi zeleli da budes slaba…

Budi jaka zena u inat svima onima koji bi zeleli da budes slaba…

15. Marta 2023 0 By Dejana

 Zivot nije lak. Zivot nije bajka,  i moramo da budemo jaki ako zelimo da budemo srecni i da dobijemo srecu koju zasluzujemo.

 

Budi jaka zena.  Zena koja  zna sta  hoce i koja ume i zna da se izbori za ono do cega joj je stalo.

Moras da imas na umu da su pred tobom dani kada ces moci da promenis mnogo toga u svom  zivotu. Da je zivot samo jedan i da je jasno da se sastoji od lepih i manje lepih trenutaka. Ti si zena koja ce tek moci da kaze da je dobila ono sto zeli i ono sto zasluzuje

Budi jaka zena.  Budi zena koja ume i zna da se izbori za ono sto zeli ali imaj na umu da nekada moras i odustati. Da je jasno da ces nekada morati da se pomiris sa tim da ne mozes dobiti sve ono sto zelis jer zivot nije bajka.  Znaj da svakome od nas naidje period tuge   i da nema osobe koje bas nikada nije patila.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Da nema osobe koja nikada nije osetila suze kajanja, razocarenja, ili slomljeno srce.  Zato moras da naucis da budes zena koja se bori za ono sto zeli.  Da ne odustajes i ne ocajavas kada naidju teski dani.

Svako od nas ih nekada prodje i svako od nas ih nekada dozivi. Imaj to na umu.

Ti si zena koja  treba da zna koliko vredi i koja ne sme da odustaje od onog sto jeste.  Da se menjas nemoj… Nikad i ni zbog koga jer onaj ko te voli volece te svim srcem i to je ono sto moras da imas na umu. Volece te onakva kakva jesi jer si takva savrsena.

Ono sto moras da znas jeste da zivot boli. Da to sto si ti dobra ne znaci da su svi dobri. Da  to sto ti imas dusu ne znaci da je svi imaju… Moras da  znas da je vreme da mislis na sebe i da naucis da uzmes od zivota ono sto ti se daje i sto ti se nudi.

 Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2