Oprez se savetuje ovnu, rak mora doneti vaznu odluku, dok ovaj znak ocekuje neizmerna radost!

Oprez se savetuje ovnu, rak mora doneti vaznu odluku, dok ovaj znak ocekuje neizmerna radost!

4. Oktobra 2023 0 By Lela

Horoskop za sve znake zodijaka. Saznajte zasto se ovnu savetuje oprez i koga to ceka velika sreca. Astro prognoza vam otkriva.

Ovan

Dragi ovnovi, ono sto se vama savetuje je oprez sa tudjim emocijama. Jedna osoba vam pokazuje da joj je stalo do vas, ali vi to ne shvatate ozbiljno. Niste neko ko bi povredio ljude oko sebe, ali ovu sobu mozete veoma lako i to nenamerno.

PROCITAJTE  RUKA PRAVDE: Ovi znaci zodijaka će iti presrećni jer će pravda KONAČNO POBEDITI!

Bik

Dragi bikovi, vama se posebno savetuje oprez. Jedna osoba u vasoj blizini koju ste pustili u zivot nije tako dobra kao sto mislite. Ta osoba ima lose namere i voli da spletkari i ogova. Moze se lako desiti da i vama podmetne nogu ako je ostavite u svojoj blizini.

Blizanci

Dragi blizanci pred vama je period u kojem cete shvatiti koliko je vasem partneru stalo do vas. Ocekuju vas veoma lepi momenti u ljubavi i vi cete biti presrecni. Vas partner ce vam staviti do znanja da uvek mozete se osloniti na njega

Rak

Dragi rakovi, pred vama je jedan veoma vazan period. Vi cete imati priliku da donesete jednu veoma vaznu odluku. Vi cete morati da birate izmedju zaposlenja na kojem ste trenutno i nove ponude koja ce vam se ukazati. Ovo ce biti velika prilika za vas.

Lav

Dragi lavovi, pred vama je period u kome cete shvatiti da ste zbog problema i obaveza zapostavili emotivni zivot. Vas partner je uz vas ali ne dobija zasluzenu paznju i ljubav od vas. Ispravite to na vreme da ne bi poceli da se udaljavate.

Devica

Drage device, u narednom periodu vam se savetuje oprez kada su finansije u pitanju. Ne razbacujete se i ne rasipajte na nesto sto nema potrebe. Veoma je vazno da u narednom periodu budete raacionalni jer od toga zavisi vasa finansijska situacija.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vaga

Drage vage, pred vama je period u kome necete imati vecih problema. Vi cete imati mnogo lepih perioda u narednim danima. Pre svega na emotivnom polju, a potom i u poslovnom segmentu. Vas ocekuje i novcani dobitak kome se ne nadate.

Skorpija

Drage skorpije, vama se savetuje oprez na poslu. Jedan kolega vam radi iza ledja i vi toga niste svesni. Moze lako da se desi da ospori vas trud i rad i da pocne da se kiti vasim delima. Nemojte to dozvoliti  i budite oprezni kome verujete.

Strelac

Dragi strelcevi, pred vama je period u kome cete doziveti prijatno iznenadjenje od partnera. Vi cete uzivati u znacima paznje a pored toga partner ce sve uciniti kako bi vas usrecio i dokazao vam svoju ljubav.

Jarac

Dragi jarcevi, pred vama je period velikih promena. Pre svega vi ste resili da sve negativne ljude i stvari sklonite od sebe. To vam je pametan potez jer cete tako uspeti da zadrzite i uzivate u pozitivnim stvarima koje vam slede.

Vodolija

Drage vodolije, pred vama je period u kome necete imati vecih problema. Vi cete tokom narednih dana uzivati u miru i ljubavi svojih najmilijih. Posvetite se njima i uzivajte jer ce vam to najvise i prijati.

Ribe

Drage ribe, pred vama su dani u kojima cete doziveti nesto prelepo. Dozivecete ljubav na prvi pogled. Vi cete upoznati osobu koja ce vas prosto fascinirati.