Dok svima ugodis,dok svakome pomognes,dok druge usrecis…Na sebe i zaboravis!

Dok svima ugodis,dok svakome pomognes,dok druge usrecis…Na sebe i zaboravis!

11. Marta 2023 0 By Dejana

   Ovo je zato sto vredis, ovo je zato sto si dobar covek, zato sto si osoba koja je posebna…

 

Ti si zena koja se uvek trudi da svima pomogne. Oni koji imaju tu srecu da te imaju kraj sebe imaju i nekoga ko im nikada nece okrenuti ledja.

Ti si zena koja je bila i ostala primer da na ovom svetu postoje dobri ljudi. Uvek si zelela da se nadjes svima oko sebe, pa cak i po cenu toga da ti sama budes tuzna, razocarana i povredjena. Nekako si navikla da zaboravis na sebe i na ono sto ti zelis, na ono do cega je tebi licno stalo. Ti si zena koja se uvek trudi… I koja retko kada dobije i jedno obicno hvala od onih kojima se nasla, kamoli nesto vise. Jedan dan traje dvadeset i cetiri sata,a ti retko kada nadjes i pola sata za tebe. Da sednes, da budes u miru sama sa sobom, da cinis nesto licno za sebe, i da ne razmisljas o tome ko sta kaze i ko sta misli. Uvek pokusavas da ugodis svima oko sebe i onda nije ni cudo sto nemas vremena da mislis o sebi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ti si zena koja je navikla da bude tu za one koje voli pa cak i po cenu toga da tebi samoj bude tesko.  Ti si zena koja je navikla da  na prvo mesto stavi druge i  to je tvoja i mana i vrlina.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2