Budi zena koja zna da voli,ali i kada treba da ode:Ne menjaj se ni zbog koga!

Budi zena koja zna da voli,ali i kada treba da ode:Ne menjaj se ni zbog koga!

9. Marta 2023 0 By Dejana

 Ti, zeno, uvek moras da imas na umu da vredis.  I da svako od nas ima mane i vrline, ali da ne trebas da se menjas, osim ako to sama ne zelis…

 

Budi zena koja zna da voli ali koja je u stanju sebe i svoje zelje da stavi na prvo mesto. Budi zena koja je spremna da bude   pravi borac i zena koja ce naci nacina da se izbori za ono sto zeli.

Vreme je da mislis na sebe i da naucis da odes od onih koji ne znaju da te cene. Dobro znas ko je osoba kojoj si dala svoje srce.

Jasno ti je da taj muskarac ne ume da ceni ono imas da mu das. Jasno je da ti taj muskarac nikada nece dati ljubav koju zelis i koju zasluzujes.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vreme je da mislis na sebe. Vreme je da budes zena koja ce biti spremna da ode od onih koji ne znaju da je cene, cak i ako ih volis najvise na svetu.

Ti si zena koja ima veliko srce. Zena koja ume da usreci muskarca, koja je sjajna kao prijatelj, zena koja ume da ceni  i da voli. Ti si zena koja dobro zna da zivot nije lak i koja je pravi borac.

I nema toga sto ne mozes i nema toga sto ne umes,a  kao da zivis u bajci pa se nadas da ce taj muskarac da se promeni… Da shvati koliko ti vredis.

Nemoj sebi nikada da dozvolis da  se menjas  jer ti je neko rekao da ne valjas takva kakva jesi.Da dozvolis da ti neko kroji zivot i da zivis onako kako ti neko kaze da trebas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2