Indijski horoskop za naredni period:Astro prognoza za sve znakove!

Indijski horoskop za naredni period:Astro prognoza za sve znakove!

7. Marta 2023 0 By Luca

 Indijski horoskop za naredni period. Nekome sledi period za radost i srecu,nekome za razocarenje…

 

OVAN

U narednom periodu cete moci da kazete da se sve promenilo. To je ono sto moramo da kazemo. Vrlo je moguce da ce doci do toga da se jedna velika istina sazna. I posle toga vrlo verovatno nista nece biti isto.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BIK

Moramo da kazemo da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Neko ko ce umeti da vas voli i ko ce uciniti i moguce i nemoguce da vas usreci. Mislite o tome. Izvesno je da toj osobi treba da date sansu.

 

BLIZANCI

Ljubav vam je sada na prvom mestu ali moramo da kazemo da osoba o kojoj mastate ne zasluzuje sve to. Zao nam je sto moramo da kazemo ali  zaista ste pogresili sto ste svoje srce dali nekome ko je toliko pogresan za vas.

 

RAK

U narednom periodu vi cete saznati ko je osoba koja gaji emocije prema vama. Ako ste sada slobodni znajte da nema razloga da toj osobi ne date priliku. Ali, ipak, ako vec imate emocije prema nekome, cak i ako ste slobodni, nemojte nikome davati lazne nade.

 

LAV

Ono sto je izvesno jeste da vama sada fali ljubav. Da vam fali da imate nekoga na koga mozete da se oslonite. Ono sto je cinjenica, dajte sebi vremena da razmislite o svemu i bice vam jasno sta je sledece sto treba da radite.

 

DEVICA

Nece biti promena u vasem zivotu u danima koji dolaze. To je ono sto moramo  da kazemo i zato bi bilo pametno da smanjite ocekivanja. Izvesno je da  zelite mnogo vise od onog sto u ovom trenutku imate,ali neka sve ide svojim tokom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2