Ribe znak koji ima dusu, njima mozete slepo verovati !

Ribe znak koji ima dusu, njima mozete slepo verovati !

4. Marta 2023 0 By Luca

RIBE

Ovo je znak koji ume da da dusu ali  moramo da kazemo da je to  sa jedne strane predivno,ali da je sa druge   cesto skupo kosta.

Naime, stvar je u tome da je ovo  znak koji voli svim srcem. On ne odustaje, on  se ne predaje, on je neko ko za ljubav  cini sve.  Imati ribu kraj sebe znaci imati nekog ko moze da vas razume i da vas voli.

Riba je prijatelj kakav  treba svakom coveku jer njena ljubav je pravo blago.

Moramo reci da  nema  sumnje da je riba neko ko cini sve za one do kojih joj je stalo. Zapravo ovo je jedan od retkih  znakova koji su u stanju da zaborave na svoje zelje kako bi usrecili one do kojih im je stalo.

 

Pridruži se u našu grupu ako si RIBE i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Ono sto je ribi najvaznije je emocija.   Sve sto u  zivotu radi, riba radi sa emocijom. Ona ume da usreci, ona ume da razume, ona ume da bude tu za  one koje voli i da ucini sve sto moze kako bi ih usrecila.

Riba je neko ko je svestan toga da svi ljudi imaju i mane i vrline. I bas kao sto zeli da njoj bude oprosteno onda kada dodje do toga da pogresi, isto tako ona ume da da drugu sansu.

No, jako je vazno reci da riba nije  znak koji ce tolerisati tudje zlo. Ona je samo jedna divna dusa koja uvek pokusava da se nadje onima do kojih joj je stalo.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2