I zaista nije vazno koliko godina imas,vec kako se osecas…Sada si jaca nego ikada!

I zaista nije vazno koliko godina imas,vec kako se osecas…Sada si jaca nego ikada!

4. Marta 2023 0 By Dejana

  Imaj na umu da su godine samo broj i da to nije fraza. Da je zivot samo jedan i da je vazno da ostanes ono sto jesi…

 

Nije vazno koliko imas godina. Vazno je kako si ih provela, vazno je sta si naucila. Vazno je da li si naucila da cenis ono sto imas i ono sto jesi. Vreme je da se posvetis sebi i da razmislis dobro sta je ono sto zelis, i sta je ono sto ti zapravo treba… Nije vazno koliko imas godina, vazno je da znas koliko vredis. Tek su pred tobom dani za promene, tek su pred tobom trenuci kada ces  biti srecna…

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Nemoj da se plasis starenja. Ni bora na tvom licu, ni  sede kose. Nemoj da se plasis jer one nisu znak da se tvoj zivot polako zavrsava.

To su dokazi da si zivela. Da si postojala i da postojis. Da si spoznala sta je to tuga i sta je to sreca i da su te svi ti trenuci oblikovali kao zenu. To su dokazi da si postojala i da vredis i da su tek pred tobom dani tokom kojih ces moci da kazes da si i dobila ono sto zelis i ono sto zasluzujes.  Nemoj da se plasis starenja,  i idi ka svom cilju, korak po korak…  Ti si zena koja je jaka i koja je prosla mnogo toga i tek su pred tobom dani za romansu i za srecu i za ljubav.

To su dokazi da si postojala, da si spremna da se boris za ono sto zelis… Nemoj da se plasis starenja i da mislis da je sada kasno za bilo sta jer gresis.Ti si zena koja ce tek moci da kaze da je dosla do svog cilja i tek su pred tobom dani za promene…  Vazno je da imas na umu da to sto tvoj zivot nije bio lak nista ne mora da znaci. Da su tek pred tobom dani kada ces moci da kazes da se sve promenilo.  I da si ti spoznala sve i da tacno znas sta je ono sto zelis.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2