Horoskop za SUBOTU I NEDELJU! Neko ce prosto zablistati od srece!

Horoskop za SUBOTU I NEDELJU! Neko ce prosto zablistati od srece!

20. Oktobra 2023 0 By Lela

Horoskop za subotu i nedelju za sve znake zodijaka. Saznajte sta vam zvezde vazno porucuju kada su naredna dva dana u pitanju.

Ovan

Dragi ovnovi, pred vama su dva dana koja ce vam uneti nemir. Horoskop za subotu i nedelju porucuje da se ne obazirete na komentare jedne osobe koja vam i ne zeli dobro. Koliko god vas nerviralo ne reagujte jer ta osoba to i zeli.

PROCITAJTE I: POVRATAK BIVSE LJUBAVI: Ovim znacima se vraca osoba iz proslosti!

Bik

Dragi bikovi, pred vama su dva dana u kojima cete moci konacno da se opustite. Veoma je vazno da se potpuno opustite i iskoristite ova dva dana jer vam je upravo to preko potrebno. Imali ste napornu nedelju i vreme je da napunite baterije.

Blizanci

Dragi blizanci, pred vama su dani u kojima cete pre svega uzivati u paznji dragih ljudi. Vi cete biti okupirani pozitivnom energijom i to ce vas zaista oraspoloziti. Bicete u centru paznje sto ce vam dodatno imponovati.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Rak

Dragi rakovi, horoskop za subotu i nedelju vam porucuje da ne oklevate i da svoje probleme iznesete partneru. Vi niste zadovoljni u kom smeru vas odnos ide i to je potrebno sto pre rascistiti. Ne trpite nista u sebi, jer je vreme da nesto promenite.

Lav

Dragi lavovi, pred vama su dani u kojima cete uspeti vasu vezu da dovedete na pravi put. Vi ste imali ozbiljnu krizu kada je vasa emotivna veza u pitanju. Vi i vas partner cete uspeti da nadjete zajednicki jezik i resite taj problem.

Devica

Drage device, vi niste svesni koliko je jednoj osobi stalo do vas. Niste se obazirali dovoljno. Kada shvatite da je ova osoba zaljubljena u vas to ce vas itekako dotaci, jer cete takodje shvatiti koliko vam prija njeno drustvo i paznja koju vam pruza.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2