On je tebi bio jedini,a ti njemu druga:Zeno,moras da ga zaboravis!

On je tebi bio jedini,a ti njemu druga:Zeno,moras da ga zaboravis!

28. Februara 2023 0 By Dejana

 Naravno da ti nije lako. Svako ko je ikada bio na tvom mestu, moze da te razume. Jer, samo neko ko je doziveo isto kao ti moze da zna kako boli.

On je tebi bio jedini. Bio je sve ono sto si zelela od zivota. Moze se reci da si bila u stanju da celom svetu okrenes ledja. I da te to ne bi nimalo bolelo, jer bi on bio tu.

Cinilo ti se da je ceo svet tvoj. Da time sto imas njega imas sve ono sto zelis i sve ono sto ti zapravo treba. Nisi mogla da znas… Nisi mogla ni da naslutis da nisi jedina kojoj prica lepe stvari. Nisi mogla ni da naslutis koliko je on samo losih stvari uradio. Da nisi ni prva ni zadnja kojoj je pricao bajke. On je samo dobar glumac i zato nemoj da krivis sebe sto si mu slepo verovala. Nisi ni prva ni poslednja koja je pala na lepe reci. Na obecanja, na price da te voli i da ce zbog tebe da promeni ceo svet.

Cinilo ti se da je ceo svet tvoj a onda je doslo do toga da vidis njegovo pravo lice. Najvise te na svetu zabolelo kada si shvatila da si mu samo druga. Da si ti jedna od onih zena koje je lagao i varao i da nisi ni prva ni poslednja koja je to dozivela sa njim.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Nisi mogla ni da zamislis da postoje muskarci koji idu tako daleko, kojima je rec ljubav samo rec. Kako cudno zvuci, da on koji laze i koji ruzno radi svima oko sebe, prica da nekoga voli. On to ne moze i on to nije u stanju. Njemu u grudima ne kuca srce, ili mu je to srce od kamena pa mu je svejedno… Da li slomio tvoje, i da li slomio jos necije, i jos necije… On je covek koji u sebi nema bas nista lepo. Los je,  imaj to na umu. On je neko ko nikada nece umeti da te usreci i neko koga ne zasluzujes i ne trebas u svom zivotu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2