Istina o svakoj dami zodijaka:Evo koja je najlepsa,a koja ima petlju za sve!

Istina o svakoj dami zodijaka:Evo koja je najlepsa,a koja ima petlju za sve!

25. Februara 2023 0 By Dejana

Danas vam pricamo o karakteru svih zena  zodijaka, i evo po cemu su poznate i zasto se razlikuju medjusobno…

 

 OVAN

Kada je rec o ovoj dami, moramo da kazemo da je ona vlasnica najbolje duse u zodijaku.  Ukratko receno, dama ovan je neko ko ume i zna da prasta i ko je poznat po tome sto ide kroz zivot srcem. Ume iskreno da voli.

 

 BIK

Moramo da kazemo da je  rec o dami koja ide glavom kroz  zid. Dama rodjena u znaku bika nikada ne odustaje od onog sto naumi. Vazno je pomenuti da je ovo neko ko nece igrati prljavo niti graditi svoju srecu na tudjim suzama.

 

 BLIZANCI

Vazno je da znate da je dama blizanac neko ko ima dusu i neko ko ume da voli kao retko ko. Ovo je zena koja ide srcem kroz  zivot i jedna od onih dama koje su odane i verne. Ovoj dami zodijaka se moze verovati,ljubav joj je jako vazna.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

Dama koja je najneznija,a opet nekako najjaca.  Dakle moramo da kazemo da je ovo neko ko ce vam dati svoju dusu i ko ce umeti i znati da iz svega izadje kao pobednik. Kada se zaljubi ona ce za voljenu osobu sve da ucini.

 

LAV

Dama koja zna da je zivot jedan i koja ume da u njemu uziva na pravi nacin. Dace vam sve sto ima i uvek i na svaki nacin nastojati da usreci one do kojih joj je stalo. Ali, isto tako, ona dobro zna kada je vreme da nekome okrene ledja.

 

 DEVICA

Sjajna zena pre svega. Zena koja zna sta hoce i koja nikada i ni u kom slucaju ne odustaje od onog sto naumi. Bitno je znati da je rec o dami zodijaka koja je sama svoj gazda i koja zna sta tacno hoce.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2