Uvek su ti bili najpreci one koje si najvise volela,ali vreme je da uradis nesto lepo za sebe!

Uvek su ti bili najpreci one koje si najvise volela,ali vreme je da uradis nesto lepo za sebe!

14. Februara 2023 0 By Dejana

Zivot je samo jedan i nemoj to nikada da zaboravis. Zivot je samo jedan, i nema reprizu i bice ti kasno kada jednom shvatis da si mogla… Biti srecna…

Ti si zena koja je uvek vise mislila na druge. Ti si zena koja je uvek pokusavala da  ucini drugima,a tebi samoj neka bude kako bude. Patila si kao niko na svetu ali sada su konacno pred tobom neki novi putevi i neke nove sanse.

Moramo da kazemo da je jasno da su pred tobom dani kada ce sve dodi na svoje ako ti tako pozelis. Ne moze ti biti lepo ako maris samo za druge. Ne mozes biti srecna ako samo mislis na to kako ces druge da usrecis i kako ce drugima biti lepo…

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ti si zena koja je uvek mislila na druge i ti si ona koja je uvek zelela da svima bude lepo,a  njoj kako bude. Nisi nikada sebe i svoje zelje stavila na prvo mesto. Nisi nikada samoj sebi bila najvaznija i to ti je najveca greska. Vreme je za promene i vreme je da sebi ucinis,pa neka kazu da si zla i sebicna i da volis samo sebe.

Zeno, sebe stavi na prvo mesto. Vreme je da svoj zivot uzmes u svoje ruke, vreme je da se posvetis sebi i da uzivas onako kako zelis i onako kako zasluzujes.

Ti si ona koja je  oduvek bila i ostala andjeo onih koje voli, ali sada je vreme da budes andjeo sama za sebe.

Ti si ona koja se uvek vodila time da je zivot jedan, i da je bitno da su srecni oni koje volis… Ali, zaboravila si na sebe i to je greska. Zaboravi sada na sve ostale, zaboravi na sve one koji nisu bili tu onda kada je tebi najteze bilo. I zaboravi na njega, na onog kojem si dala sve pa cak i ono sto nisi imala, a njemu je bilo malo.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2