One su najlepse,najpametnije i najposebnije:Ovim damama zodijaka niko ne moze da parira!

One su najlepse,najpametnije i najposebnije:Ovim damama zodijaka niko ne moze da parira!

14. Februara 2023 0 By Dejana

Svaka dama zodijaka je posebna po necemu,ali ove dame su posebne same po sebi.  Niko ne moze da im parira…

 

OVAN

Dama  zodijaka koja zna sta je ono sto zeli.  Ona je jaka i snazna i istrajna. Kada pricamo o njoj prvo moramo da kazemo da je ovo dama koja ima dusu. Koja ume i zna da voli i da su pravi srecnici oni kojima ona pokloni svoje srce.

Ovo je dama zodijaka koja je bas uvek tu za one do kojih joj je stalo i to je ono sto moramo da naglasimo.  Imajte na umu da ce umeti da vam pomogne, da vam se nadje, da je ovo prosto zena koja bas sve cini za one koje voli.

Ono sto je razlikuje od ostalih zena je njena zelja da se nadje onima do kojih joj je stalo.  Vazno je da kazemo da upravo ova zena ima najvecu i najlepsu dusu. Ona ume i zna da prasta i uvek je tu za one koje voli. Prava je sreca znati da neko ovakav postoji na svetu, a jos veca znati da imamo kraj sebe ovakvog andjela. Jer, dama ovan je dama zodijaka koja uvek pomaze, razume, cuva tajne… Ona je zena koja je spremna na mnogo toga kada joj je do necega iskreno stalo. No, uvek je postena, korektna, fer, i ne gradi svoju srecu na tudjim suzama…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2