Dnevni horoskop za 16.februar:Evo kome ce cetvrtak biti talican!

Dnevni horoskop za 16.februar:Evo kome ce cetvrtak biti talican!

14. Februara 2023 0 By Dejana

Moramo da kazemo da ce ovaj cetvrtak jednom znaku biti dan za pamcenje, dan kada zelje postaju divna stvarnost…

 

 OVAN

Cetvrtak koji je pred nama ce doneti nesto jako lepo. To je ono sto moramo da kazemo. Dakle vi ste znak koji ce u danu koji je pred nama moci da kaze da je dobio ono sto zeli, slede vam lepi trenuci.

 

 BIK

Konacno cete i vi moci da kazete da vam je krenulo na bolje. Moramo da kazemo da je ovo prilika da se posvetite sebi i da uzivate u svemu onom sto imate. Ovo ni u kom slucaju nije vreme za ponos i inat.

 

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani kada ce sve biti moguce.Ono sto moramo da naglasimo jeste da dolaze dani za iznenadjenja i dani kada ce neko od vas konacno moci da kaze da je dosao do svog cilja.

 

 RAK

Cetvrtak koji je pred nama ce biti zabavan. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Uz samo malo srece ce doci do promena i vi cete moci da kazete da ste  dobili ono o cemu ste i mastali.

 

 LAV

Ovo ce biti dani za iznenadjenja. Dakle vrlo je moguce da cete konacno doci do svog cilja. Jedan rak vam jako znaci i nema nimalo sumnje da je spreman da se bori ne bi li vam dokazao da prema vama oseca isto.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko na koga mozete da se oslonite i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Razmislite o tome sta je ono sto iskreno zelite.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2