Slomljeno srce u danima pred nama:Ovim znacima nece biti lako…

Slomljeno srce u danima pred nama:Ovim znacima nece biti lako…

13. Februara 2023 0 By Dejana

Dragi nasi,ovog puta vam ne donosimo lepe vesti. No,to ne znaci da treba da ocajavate vec da se vodite time da sve bude i prodje…

 

  OVAN

Vama ce  srce biti slomljeno u danima koji su pred nama.  To je ono sto moramo da kazemo. Izvesno je da postoji neko do koga vam je jako stalo ali ko prosto ne oseca isto prema vama.Mozda ta osoba krije nesto vazno od vas ili ima neke tajne za koje ne bi zelela da ih saznate.  No, do toga ce doci u danima koji slede i jasno je da cete vi patiti. Vi cete biti  znak koji ce se iskreno razocarati  u danima koji su pred nama i nece vam ni u kom slucaju biti lako.

Ono sto moramo da kazemo jeste da su sada pred vama dani tokom kojih cete moci da se uverite u to da nisu svi kao vi.  Da to sto ste vi odani i verni ni u kom slucaju ne znaci da su svi takvi.

Dakle, sada vam jedino ostaje da iz svega toga izadjete kao pobednik i da ovo bude zivotna lekcija koja ce vas nauciti mnogo cemu.

Ovnovi koji su sada u vezi ce saznati da ih voljena osoba bs i ne voli onako kako bi ste vi zeleli i izvesno je da ce vam ovo jako tesko pasti.Ali,ne mozete da uradite bas nista kako bi ste to promenili…

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2