Dnevni ljubavni horoskop za 14.februar:Ovo je dan ljubavi,evo kome ce biti najsrecniji….

Dnevni ljubavni horoskop za 14.februar:Ovo je dan ljubavi,evo kome ce biti najsrecniji….

13. Februara 2023 0 By Dejana

Jos jedan utorak je pred nama,ali ne kao svaki drugi…Ovo je dan kada se slavi ljubav.

 

OVAN

Ovaj utorak ce vama doneti ostvarenje jedne velike zelje. To je ono sto  moramo da kazemo. Ovo ce biti dan kada ce ljubav da pobedi i kada sledi ostvarenje necega na sta ste dugo cekali.

 

BIK

Moramo da kazemo da ce ovaj dan biti dan za ljubav i da ste vi jedan od znakova koji ce moci da kazu da im je sreca pokucala na vrata. Svakako da postoji neko ko vas voli iskreno i kome je do vas iskreno stalo.Slede dani za romansu.

 

BLIZANCI

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je jasno da vas neko voli.  Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Neka ovaj dan bude sjajan pocetak jedne lepe ljubavne price,imate sansu za to.

 

RAK

Vrlo je vazno da kazemo da ce vama ovaj dan doneti ljubav. Dakle moguce je da ce cuda biti moguca u danu koji sledi.Dugo ste cekali na to ali napokon sledi ostvarenje jedne velike zelje. Sreca vam kuca na vrata.

 

LAV

Konacno dan kada ce se  nagraditi vasa dobrota. To je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da postoji neko ko vas voli svim srcem i kome ste vazni, dragi i bitni. Uzivajte u onome sto imate.

DEVICA

Ovo ce biti dani za ljubav i dani kada ce sve biti moguce. Dugo ste cekali na to da vam se zelja ostvari i konacno ce do toga i doci.  Nekome ste vazni i dragi i postoji neko ko je spreman da vam to na delu i dokaze.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2