Vreme je da te zauvek precrtam,i ostavim u proslosti, jer ti se neces promeniti…

Vreme je da te zauvek precrtam,i ostavim u proslosti, jer ti se neces promeniti…

29. Januara 2023 0 By Dejana

Ova zena je odlucila da krene dalje i to je najbolja odluka koju sam mogla da donesem. Mene ce neko voleti onako kako sam ja volela tebe, a tebe niko nikada nece onako kako sam ja. I kada shvatis da si izgubio nekoga kome si bio sve, tek tada ce uslediti kajanje ali mene nece biti tu.. Ja samo zelim da ti kazem zbogom. Zelim da ti kazem da zelim da idem dalje jer ionako nikada nisam bila srecna tu gde sam bila. Sa tobom nikada niko ne moze biti srecan jer si covek koji u sebi nema nista lepo.

Vreme je da mislim na sebe i vreme je da ucinim nesto lepo za sebe. Ti si neko ko nikada nije bio spreman da mi da dusu, ti si neko ko nikada nije bio spreman da me usreci… Vreme je da mislim na sebe.

Ovo ce biti dani kada odlazim i to je najbolje sto mogu. Konacno cu ja svoju proslost da ostavim tamo gde joj je mesto,a tebi ostaje samo da se kajes.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jednom ce ti biti jasno i jednom ces ti ovu zenu zeleti  ponovo kraj sebe, ali ona nece biti tu. Ova zena se umorila. Nemas pojma koliko. Bio si i ostao samo jedno veliko nista,a  ja sam mislila da si ti najbolji na svetu. Jednom ces shvatiti i zeleti da vratis vreme ali ja necu biti spremna da ti dajem nove sanse. Ti ih ne zasluzujes. Oduvek si bio samo muskarac koji nije umeo da cuva srecu koju mu je Bog dao. A ja se nadam da je Bog shvatio koliko sam ja propatila kraj tebe i da mi salje nekoga posebnog, nikako ne nekoga slicnog tebi…

Stranice: 1 2