Vreme je da te zauvek precrtam,i ostavim u proslosti, jer ti se neces promeniti…

Vreme je da te zauvek precrtam,i ostavim u proslosti, jer ti se neces promeniti…

29. Januara 2023 0 By Dejana

Bog i ja znamo, ja sam dala sve od sebe. Cinila sam za tebe i ono sto sam se zarekla da necu nikada ni zbog koga i opet nije vredelo.

 

Ti si bio neko ko nije znao da ceni ljubav. Vreme je da ja nadjem nekoga ko ce to umeti. Vreme je da se dam nekome kome cu biti najvaznija, ja, ovakva kakva jesam, jer tebi nisam bila nikada dovoljno dobra. Skoro da nema toga sto za tebe nisam uradila. Skoro da nema toga sto nisam bila spremna da uradim, a tebi je sve bilo malo. I znas sta, dosadilo mi je da cekam.. 

Da se nadam promeni koja se nikad nece desiti, da se nadam da ce doci do toga da ti shvatis koliko ja vredim. Dosadilo  mi je i shvatila sam da je proslost samo proslost.  Sve sam ti dala ali ti si covek kojem je sve malo i nema tu sta vise da se kaze.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Odlazim i ovog puta je zvanicno. Zauvek je. Nema vise nijedne sanse da odlucim da se bilo sta promeni. Umorio si me, a najgore je kada se zena umori. Tad nema nazad i nema novih desavanja, nema odluka, nema bas nicega.  Zelela sam da traje i bila sam spremna na sve zbog tebe ali jednostavno nije vredelo.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2