Astro prognoze za ljubav od za kraj februara !

Astro prognoze za ljubav od za kraj februara !

22. Februara 2023 0 By Dejana

 Vrlo je vazno da kazemo da ce nova sedmica doneti i nove promene

 

  OVAN

Ljubav ce vama biti na prvom mestu u danima koji su pred nama. To je ono sto moramo da kazemo. Vreme je da ni u kom slucaju ne izbegavate donosenje velikih odluka vec da prosto pokusate da uzivate u trenutku.

 

 BIK

Moramo da kazemo da ljubav u sedmici koja je pred nama vama bas i nece biti talicna. Ovo nikako nije vreme za zapocinjanje novih veza. Dakle, ako ste sami imajte na umu da je sve bolje od toga da ste sa nekim kraj koga niste srecni.

 

 BLIZANCI

Nece biti vecih promena na polju ljubavi kada ste vi u pitanju. Tokom sedmice koja je pred nama ce sve doci na svoje na polju karijere i to je ono na sta cete se fokusirati. Kada je rec o emocijama, cekajte bolje dane.

 

 RAK

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da slede dani za promene. Ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli onda ste to vi. Vazno je znati da ste upravo vi znak koji ce imati najvise srece tokom sedmice koja nam sledi.

 

 LAV

Ono sto je vazno da znate jeste da ste vi iskreno voljeni. Svakako da postoji neko ko jedva ceka da mu date sansu… No, vi ste neko ko je sada fokusiran na jednu drugu osobu i ne vidite ko vas iskreno voli.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ljubav u danima koji su pred nama vama moze da donese mnogo toga. Ali ono sto je vazno jeste da ne smete da obecavate ono sto niste  u stanju da ispunite. Slede vam dani tokom kojih neke odluke moraju biti donete.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2