Naredna sedmica ce ovim znacima biti teska:Evo sta ih ceka!

Naredna sedmica ce ovim znacima biti teska:Evo sta ih ceka!

27. Januara 2023 0 By Dejana

 Vrlo je vazno imati na umu da sve prodje, i dobri i losi dani,i sreca i tuga…

 

LAV

Vama  ce naredna sedmica biti teska. Doci ce do toga da vidite pravo lice nekoga do koga vam  je jako stalo i nece vam ni u kom slucaju biti lako. 

Moramo da kazemo da je rec o osobi koju jako  volite. Da je to neko kome iskreno verujete i da mislite da je obostrano,  da je ljubav  obostrana…No,ta osoba nije deo vaseg zivota zato sto vas voli vec zato sto jednostavno  ima  neku vrstu koristi od vas.  Vi ne mozete  ni da zamislite koliko vas je puta ta osoba slagala.  Zao nam je sto to moramo da kazemo ali je cinjenica da ste bili naivni,i da vas cekaju dani kada cete zbog te osobe plakati.   Ne mozete da uradite bas nista kako bi ste to sprecili. Samo mozete sve to da posmatrate   kao jednu vaznu lekciju nakon koje cete pamtiti ovo i znati da prepoznate ko je iskren, a ko samo glumi  da jeste.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ono  sto dalje moramo da kazemo jeste da ce lavovi koji su u  vezi mozda doziveti da im voljena osoba slomi srce. Mozda ce jednostavno doci do toga da naredna sedmica donese saznanje da vas ona ne voli na nacin na koji vi volite nju. Bice  vam jako tesko ali moramo da kazemo da ne mozete nista drugo  da uradite osim da prihvatite da tako stoje stvari…  Slede vam teski dani,a naredna sedmica vam ni u kom  slucaju nece ostati u lepom secanju.  No,sve bude i prodje,i to je jedino sto je vazno i   bitno.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2