Oni ce morati da donesu veliku odluku:Ovi znaci ce saznati da ih voli osoba iz proslosti!

Oni ce morati da donesu veliku odluku:Ovi znaci ce saznati da ih voli osoba iz proslosti!

24. Januara 2023 0 By Dejana

 RIBE

Moramo da kazemo da je vreme za vasu odluku. Da vi morate o svemu da razmislite. Postoji neko ko vas voli i dalje. Osoba koja je oduvek bila iskrena prema vama, ali koju vi jednostavno nikada   niste zavoleli onako kako ona zasluzuje. Onako kako bi ste mozda voleli da jeste.

Samo je pitanje dana kada cete saznati da ta osoba prema vama i dalje gaji emocije. Prava je istina da joj nikada nije poslo za rukom da vas zaboravi. Da li cete joj dati jos jednu sansu je samo na vama.Ali ono sto moramo da kazemo jeste da bi to bila najbolja odluka koju ste doneli.

No, ne sme niko da utice na to, jer je vas zivot samo vasa stvar. Vi ste neko ko dobro zna sta je za vas najbolje.

 

 BLZANCI

Vama sasvim sigurno stize poziv od osobe iz proslosti. To je ono sto moramo da kazemo. Istina je da je u pitanju bas ona koju ste najvise voleli.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Dali ste sve od sebe kada je ona u pitanju. Dakle,sada su pred vama dani kada cete  saznati da ona zeli jos jednu sansu sa vama. Ako zelite nase misljenje, onda cemo vam reci da to ni u kom slucaju ne treba da cinite. Neka proslost ostane u proslosti jer joj tamo i jeste mesto.

Naravno da cete vi biti osoba koja je donela odluku ali iskreno receno, napravicete veliku gresku ako vam padne na pamet da date jos jednu sansu nekome ko vas je jednom imao i povredio. Ta osoba moze da prica bajke kako se promenila ali je prava istina da vas zapravo nikada nije volela iskreno. To morate da imate na umu u svakom trenutku.

 

Stranice: 1 2